Időpont Foglalás: 1118 BUDAPEST, Rétköz u. 45/D | Telefon: +36/70-505-09-31 | e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    

Kövess Minket a Facebook-on!

Spinning

A spinning edzőteremben végzett, magas intenzitású, zenés, kerékpáros edzés. Az egyik legkiválóbb kardió edzés, mely egyszerre fejleszti a testet és a lelket, a mentális képességeket és az állóképességet is. A spinninge akár 700-800 kalóriát is elégethetünk egy óra alatt, amelynek jelentős része szénhidrát.johnny

Johnny G. amerikai triatlon versenyző robbantotta ki a fittnes ipar forradalmát, amikor kifejlesztette egyedi edzésmódszerét. Johnny G. egy hosszú versenyre való felkészülés során naponta mintegy húsz órát töltött kerékpáron, ez idő alatt volt ideje átgondolni magánéletét és terveit. Ekkor látott neki egy forradalmian új módszer kifejlesztésének, mely bárki számára elérhető lehet, nemtől és kortól függetlenül.

Célja: zsírégetés, állóképesség fejlesztése. Intenzíven átmozgatja és formálja az egész testet. Vidám, változatos zene segíti a folyamatos, lendületes mozgást.

Előnyei:

Fokozza a vérkeringést.

Kíméli az Ízületeket.

Bármely életkorban végezhető.

Javítja az általános kondíciót.

Testi és lelki felfrissülést nyújt.

Formálja a farizmot, a combokat, de nem növeli azok körméretét.

A spinning egy bárki által könnyedén elvégezhető mozgásforma. Nem igényel erőt, vagy ügyességet, csupán néhány apró kelléket; törölközőt, kényelmes kerékpáros nadrágot, és persze a nélkülözhetetlen izotóniás italt.

spinning

Joomla SEF URLs by Artio